wszystko fajnie ale kibelkow wokol amfieatru brak, DUŻY MINUS dla org.
Drogi redaktorze,
Takie informacje podaje się przed wydarzeniem a nie po....
niech by się rodzice choć troche zainteresowali co się dzieje na zbiorkach i obozach, w czym biora udział ich dzieci, to przeżyliby szok; ale może niektórzy wolą nie wiedzieć i miec świety spokój?????
ci harcerze to smiech na sali.wygladaja strasznie i nielegalnie nosza umundurowanie wojska polskiego,chyba trzeba wezwac żandarmerie by sie tym zajela kazdemu z nich mandat po 500zl
odmowiono nie tylko piotrkowskim harcerzom udzialu w tym wydarzeniu - ale kilka drużyn z piotrkowskiego hufca zostało nie przyjętych na zlot.... chore...
Mówić o zaproszeniu to jedno a uczestniczyć to drugie. Hufiec Piotrków nie pozwolił na uczestnictwo żadnej drużynie z naszego regionu. Nie wiem czym to było spowodowane.. Może ktoś z hufca obawiał się ze "jego" drużyna nie będzie miała składu.. Tak samo ósemce jak i 54 nie pozwolono na udział jak również kilka innych druzyn drużyn się nie pojawiło. Nasz hufiec to jakaś porażka. Na odsłonięcie tablicy na 100 lat lilijki symbolu harcerstwa który został zapoczątkowany w naszym mieście mało kto był zaproszony.. A gdyby nie inicjatywa Hzd54 to tablicy tez by nie było. To oni wszystko załatwili a hufiec tylko ładnie do zdjęć Pozować potrafi i zbierać laury. Nawet nazwisk nie potrafią bez błędu przygotować. Masakra. Z tego ci wiem najlepiej naszemu "hufcu " wyszło zabezpieczenie przez Wartownikow z opaskami jak jakieś służby bezpieczeństwa. Na samym złocie to zaplecze sanitarne wolalo o pomstę do nieba. 7 toalet na 300 osób. W niedziele to się prawie wylewalo. Wrzatek w jednym miejscu na 1200 osób
Gdyby nie zaangażowanie innych druzyn to zlot całkowicie się nie udał. Przede wszystkim dziękuję Hzd54 za zorganizowanie najlepszej gry w historii zlotów w których brałem udział, a było ich wiele..
Pozdrawiam
Czy wie ktoś za jakie grzechy odmówiono zaproszenia harcerzom i zuchom z piotrkowskiej ósemki. Przecież to najliczniejsza drużyna w mieście, przeszło dwieście dzieciaków?.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!